• 06 8272 9753
  • info@boerdolf.nl

Praktische informatie

Openingstijden 

De openingstijden van Kinderdagverblijf Bij Boer Dolf zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur. U kunt het hele jaar bij ons terecht met uitzondering van de nationale feestdagen en de dag na Hemelvaartsdag. Op 24 december en 31 december sluiten wij om 13.00 uur.  

Tarieven 

Wij hanteren één uurtarief. Het uurtarief voor 2024 is € 10,56. Een opvangdag bestaat uit 10,5 uur per dag. De werkelijke kosten worden bepaald door het uurtarief maal 10,5. Dat is € 110,88 per dag. Dit totaalbedrag wordt in 12 gelijke delen maandelijks aan u gefactureerd.We bieden een contract aan voor 52 per jaar met een minimale afname van een hele dag per week. Ons advies is om twee vaste dagen per week af te nemen. Op die manier zal uw kind snel gewend zijn en kunnen wij een goede band opbouwen. Zo kunnen wij continuïteit bieden en kwaliteit waarborgen. 

Dit is inclusief 

Broodmaaltijd en tussendoortjes: vers fruit van het seizoen en groenten zoals komkommer, paprika, augurk en tomaatjes, een soepstengel, rozijntjes of een cracker. Luiers, activiteiten op en rond het gebouw, een wenmoment (voorafgaand aan de start van de opvang), schoon beddengoed en een eigen slaapzak, verjaardagscadeautje, het gebruik van laarzen en een overall en het ruilen van een dag (op basis van beschikbaarheid, binnen een tijdsbestek van twee weken.)  

Flesvoeding en dieetvoeding zijn niet bij het tarief inbegrepen.

Kinderopvangtoeslag 

De hierboven genoemde tarieven zijn bruto kosten. Gelukkig betaalt u deze kosten in veel gevallen niet helemaal alleen. Van de overheid krijgt u een deel van de kosten terug via de kinderopvangtoeslag. De daadwerkelijke netto kosten berekent u door de te ontvangen kinderopvangtoeslag af te trekken van het bedrag dat u aan ‘Bij Boer Dolf’ betaalt. Het bedrag dat overblijft zijn uw maandelijkse kosten. Hoeveel toeslag u krijgt, hangt af van uw inkomen, het aantal uur dat u werkt en het aantal kinderen waarvoor u opvang hebt.

Voor een proefberekening kunt u terecht op www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen.

Ons LRK nummer: 561570073

KvK nummer:77582020

Een link voor het inzien van onze inspectierapporten:

https://www.landelijkregisterkinderopvang.nl/pp/inzien/Oko/InspectieRapport.jsf?selectedResultId=322260