• 06 8272 9753
  • info@boerdolf.nl

Wie zijn wij

Wij zijn Teuny Lozeman en Linda Wingelaar. Samen hebben wij kinderdagverblijf Bij Boer Dolf opgezet en vormgegeven. De samenwerking is begonnen in 2017 en heeft ertoe geleid dat er nu een prachtig kinderdagverblijf staat op het monumentale boerenerf van Boer Dolf in een unieke omgeving.

Teuny en haar man Dolf wonen samen met hun drie kinderen, Bente (2010), Daan (2011) en Lieke (2014) op de boerderij. Dolf is hier geboren en getogen. Dolf heeft het bedrijf 11 jaar geleden overgenomen van zijn ouders en is de vierde generatie die op deze plek een veehouderij runt. Het is altijd een droom geweest om een stabiele tweede tak te creĆ«ren. Door het realiseren van een kinderdagverblijf bij de boerderij kunnen zij kinderen en hun ouders mee laten genieten van dit bijzondere stukje Nijkerk. Dat daarnaast het bewustzijn groeit waar voedsel vandaan komt, is mooi meegenomen. 

Linda woont vlakbij het centrum van Nijkerk. Zij heeft drie kinderen: Anna (2003), Maartje (2004) en Mees (2007). Linda heeft ervaring in het onderwijs en de peuteropvang en geniet van het werken met jonge kinderen. Tijdens de master pedagogiek aan de HU heeft zij zich verdiept in wat jonge kinderen nodig hebben om zich volop te kunnen ontwikkelen. De boerderij en natuur bieden daarin veel mogelijkheden. 

Wij zijn heel trots op ons kinderdagverblijf. Door kleinschaligheid kunnen wij met onze medewerkers en ouders samen Bij Boer Dolf nog verder uit laten groeien tot een plek waar kinderen zich thuis voelen en voluit kunnen spelen.