• 06 8272 9753
  • info@boerdolf.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn Teuny Lozeman en Linda Wingelaar. Samen hebben wij kinderdagverblijf ‘Bij Boer Dolf’ opgezet. De samenwerking is begonnen in 2017 en heeft ertoe geleid dat er nu een prachtig kinderdagverblijf staat op het monumentale boerenerf van Boer Dolf in een unieke omgeving.

Gezin-Lozeman-e1588249825593 Wie zijn wij?
Teuny met haar man Dolf en de kinderen

Teuny

Teuny en haar man Dolf wonen samen met hun drie kinderen, Bente (2010), Daan (2011) en Lieke (2014) op de boerderij. Dolf is hier geboren en getogen. Hij heeft het bedrijf 11 jaar geleden overgenomen van zijn ouders en is de vierde generatie die op deze plek een veehouderij runt. Het is altijd een droom geweest om een stabiele tweede tak te creëren. Door het realiseren van een kinderdagverblijf bij de boerderij, kunnen zij kinderen en hun ouders mee laten genieten van dit bijzondere stukje Nijkerk. Dat daarnaast het bewustzijn groeit waar voedsel vandaan komt, is mooi meegenomen. 

Linda

Linda is opgegroeid in Barneveld en woont nu alweer 23 jaar in NIjkerk. Ze heeft drie kinderen, Anna (2003), Maartje (2004) en Mees (2009) waarvan twee nog thuiswonend. Linda heeft jaren ervaring in het onderwijs en de peuteropvang en geniet van het werken met jonge kinderen. Tijdens de master pedagogiek aan de HU verdiept zij zich in wat jonge kinderen nodig hebben om zich volop te kunnen ontwikkelen. De boerderij en natuur bieden daarin veel mogelijkheden. 

Wij zijn heel trots op ons kinderdagverblijf. Door kleinschaligheid kunnen wij met onze medewerkers en ouders samen ‘Bij Boer Dolf’ nog verder uit laten groeien tot een plek waar kinderen voluit kunnen spelen en die zij hopelijk als een tweede thuis ervaren. 

IMG_0640-576x1024 Wie zijn wij?